Merkschoenen

Merkschoenen, comfortabel is prioriteit nummer 2, het is namelijk een stuk belangrijker hoe je schoen er tegenwoordig uit ziet. De schoen wordt dan ook een stuk belangrijker in je eigen stijl. De schoen is de basis van elke goede outfit. Vooral de merkschoenen zijn belangrijker geworden, een mooie schoen is altijd fijn maar de merkschoen maakt het verschil. In dit artikel worden verschillende merkschoenen beschreven en de voor en nadelen hiervan.

Nike

Nike, een merk dat eigenlijk iedereen wel kent, een van de grootste sportmerken ter wereld. Met een heel assortiment aan sport accessoires zoals t-shirts, broeken, schoenen, het sport materiaal zelf heeft Nike ook. Het merk Nike is zeker een van de grotere merken. Vroeger alleen met de sport schoen maar nu ook populair met sportieve sneakers die je dagelijks kan dragen. In de afbeelding hieronder zie je dan ook een voorbeeld van een sportieve sportschoen van Nike. Deze zijn populair onderen jongens en meisjes vooral met een jongere leeftijd.

Adidas

Adidas is opgericht op 18 september 1949 door Adolf Dassler. Als klein bedrijf waarbij Adolf Dassler zelf schoenen deed produceren, al snel groeide Adidas uit tot een iconisch merk voor tientallen jaren tot heden. In 2014 had Adidas dan ook 53.731 werknemers. Door de grote concurrentie van Nike heeft Adidas veel problemen gehad. Nu is Adidas ook bezig met het op de markt brengen van sportieve schoenen zoals Adidas yeezy’s en sneakers.

yeezy

Yeezy is een schoen ontworpen en geproduceerd door Adidas. Yeezy is een van de meest populaire en succesvolle schoen op het moment. In 2017 werd deze schoen erg populair en met een hoge prijs vlogen ze nog steeds van de toonbalk af. Als je een normale Yeezy schoen wil dragen zit je al snel aan de 200 euro, hoewel dit aan de dure kant is vinden veel mensen het steeds normaler om dit bedrag aan een schoen uit te geven.

Merkschoenen worden veel belangrijker, dus volgende keer dat je gaat shoppen, zijn wellicht je schoenen het belangrijkste.